Rioolrenovatie Nederland, Rioolreparatie zonder hakken of breken, Van douche leiding tot hoofdriolering

Riool reparatie

Riool reparatie begint wanneer u een een verstopping heeft gehad. Deze word dan ontstopt en naar een dag of wat komt er weer een verstopping .Dan gaat het ontstoppingsbedrijf er met de riool camera in en ziet dat het riool kapot is . De meest voorkomende rioolreparatie is waar het riool bij gevel naar buiten komt .Het zand rondom de woning zakt in de loop der jaren in  maar de rioolbuis (riolering)die uit de woning komt zit in de muur gemetseld deze kan dan niet mee zakken en scheurd dan af bij de gevel.Dan komt de loodgieter en gaat het riool 4meter opgraven en gaat het rioolrepareren .Dat op graven kost heel veel tijd vaak moet de straat eruit of de planten verwijderd worden .Dat is bij ons niet nodig met onze nieuwe rioolrenovatie methode (rioolrenovatie)
 

Wij stoppen een kous (liner) in het riool gevuld met twee componenten epoy en gaan deze uitharden met stoom. Als de liner uitgehard is dan heeft u weer een nieuwe riolering zonder dat het riool na gegraven hoeft te worden dus de straat en De planten kunnen allemaal blijven zitten waardoor er geen rommel gemaakt word en kostbare tijd verloren gaat.
Dit bespaart u veel tijd want door elkaar kunnen wij in een dag het rioolrenoveren. Zodat u maar 1 snipperdag hoeft in te leveren deze rioolrenovatie (rioolreparatie) is uniek in nederland en velen zijn u al voor gegaan.
Voor verdere vragen bel gerust we staan voor u klaar  rioolrenovatienederland.nl

Sitemaps Inloggen